joi, 15 noiembrie 2012

 
Ingrediente:
3 bucati piept de pui (aprox 600 gr)
200 gr iaurt
1 lingura rasa curry
un cub praf usturoi
1/2 lamaie
sare, piper
Portii: 4-5
Preparare

  1. Amestecati iaurtul cu usturoi, curry si putina sare si piper. Lasati jumatate de ora la rece.
  2. Taiati pieptul de pui fasii grosute si stoarceti peste ele sucul de la jumatate de lamaie. Lasati la marinat cu lamaie tot jumatate de ora la rece.
  3. Turnati marinata de iaurt si curry peste bucatile de pui si amestecati bine, sa fie acoperita toata carnea. Lasati la marinat la frigider minim 1 ora, maxim o zi.
  4. Scoateti puiul din marinata, puneti bucatile pe betisoare pentru frigarui si asezati-le pe gratar (sau intr-o tigaie teflonata fara ulei). Cand sunt facute pe o parte intoarceti-le sa se prajeasca si pe cealata parte.
             
                                     Aceasta reteta merge si pe Keto si pe Dukan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu